14 dagen retourrecht

Kan ik mijn persoonlijk behangpapier terugsturen als ik mijn eigen ontwerp toch niet mooi zou vinden?

  • Het gepersonaliseerd vliesbehang is een persoonlijk uniek product en dus niet retourneerbaar. Dat komt doordat we jouw behang onmogelijk aan een andere klant kunnen doorverkopen, het is een uniek product dat jou toebehoort. Je kan wel steeds een demo-staaltje van ons vliesbehang opvragen via bijgaand contactformulier.

    Via onze editor krijg je vooraf ook een duidelijk beeld van je ontwerp. Indien er vragen opduiken tijdens de creatie van je uniek vliesbehang, dan kun je veel info terugvinden via de knop “Heb je een vraag ?”. Je kan er ook een online movie bekijken waarbij je de volledige creatie en bestelprocedure doorloopt. Maar je kan ons ook steeds ter hulp inroepen via mail, chat of telefoon.

Kan ik mijn accessoires terugsturen?

  • Dat kan! Je hebt het recht om de bestelling zonder opgave van reden en gedurende 14 dagen te ontbinden. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product. Tijdens deze termijn dien je zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, dien je het ongebruikte product met alle geleverde toebehoren in de originele staat en verpakking aan ons te retourneren. Om gebruik te maken van dit recht kan je ons een mailtje sturen naar info@mijnbehangpapier.be.

← Terug naar onze klantenservice pagina