Jouw bos fotobehang voor € 27,27 € 33,00 per m²

Ben je op zoek naar een prachtig fotobehang van een bos ? Breng bossen en bomen, kortom een stukje natuur in jouw interieur. Wij kunnen tal van mooie foto's voorstellen. Je kan uiteraard ook zelf zoeken uit meer dan 50 mln foto's. Ons behangpapier is krasvast en afwasbaar. Het vliesbehang behoudt ook jarenlang zijn kleurechtheid. Je kan wegdromen van een prachtig stuk natuur in de woning, horecazaak, kantoor, ... Wij snijden jouw fotobehang steeds op maat. Alle afmetingen zijn mogelijk. De behangbanen zijn feilloos voorgesneden zodat je van een optisch naadloze muur kan genieten. Doordat wij achteraf steeds 5 cm bovenaan, onderaan, links en rechts bijtellen kloppen afmetingen steeds tijdens het plaatsen van het behang. Na het bestellen ontvang je steeds een plaatsingsinstructie zodat het behang eenvoudig te plaatsen is. Bij vragen, staan we steeds paraat om u met raad bij te staan.

Ga naar de behangdesigns


Precies op maat gemaakt

Als je bij ons fotobehang bestelt, dan drukken we jouw ontwerp speciaal op maat van jouw muur af op hoogkwalitatief vliesbehangpapier. Alle banen worden vooraf voorgesneden zodat je tijdens plaatsing enkel nog hoeft te snijden aan de plint, aan het plafond, uiterst links en uiterst rechts. Voor de rest kun je gewoon de papierbanen tegen elkaar plaatsen. Doordat wij de brede behangbanen van 75 cm feilloos voorsnijden bekom je na plaatsing steeds een optisch naadloze muur. .


Hoe werkt het?

Je eigen fotobehang bestellen en plaatsen is zeer eenvoudig, en zo je zo:

1

Kies een bestaande foto, of maak je eigen ontwerp

Hieronder vind je een selectie van bos fotobehang, of je kan ook je eigen ontwerp maken

2

Geef de maten in van je muur

Je kan eenvoudig de netto afmetingen van je muur ingeven en de uitsnit positioneren.

Professionele hulp nodig? Onze designers staan voor je klaar

3

Bestel je fotobehang online

De betaling gebeurt veilig online en jouw fotobehang wordt 48 uur later opgestuurd.

4

Plaats je fotobehang met het grootste gemak

De feilloos voorgesneden stevige vliesbehangbanen zijn eenvoudig te plaatsen. Je ontvangt ook steeds een plaatsingsinstructie .

Plaatsingsinstructies


Superieure papierkwaliteit

 • Eenvoudig te plaatsen
  175 gram vliesbehang
  Netto banen met stootrand
 • Langdurige kwaliteit
  Dit behangpapier behoudt jarenlang zijn kleurechtheid
  Kras- en waterbestendig
 • Creatieve vrijheid
  Gebruik jouw eigen foto's of onze duizenden stockfoto's en patronen.

Voorbeeldruimtes

Meer inspiratie


Klaar om te starten? Kies een van deze mooie bos ontwerpen

Hieronder zie je inspiratie en voorbeelden van behangpapier met foto’s rond het thema bos. Laat je inspireren of gebruik onze editor om jouw eigen behang te maken met een foto van jouw eigen keuze, en voor jouw eigen ruimte, op maat!

Loading...